På gång igen.

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Min dator har varit trasig så jag har inte haft möjlighet.

Ifrån förra gången har de hänt en hel del vill jag säga. Jag har tagit kost och träning mer seriöst och har kommit in i en bra rythm. Under helgens vägning låg jag på 60kg, alltså en förminsking på hela 4kg. Jag är stolt, men fortfarande inte nöjd. Jag tycker själv inte se någon skillnad och anser fortfarande att jag har lite för mycket hull.

Början på den här veckan har varit intensiv. Jag har ätnligen köpt mitt så länge eftertraktade friskis kort. På måndagen och tisdag körde jag spinning bas, och nu idag fick det bli ett spinmedel pass. Efter att ha gått från ingen träning alls, till träning varje dag, så känner jag mig nu helt slut. Min kropp börjar komma efter, och kändes tung idag när jag cyklade.

Mina kostvanor har "iförsig" inte ändrats så väldigt drastiskt. Men i skolan har jag bytt ut den vanliga maten mot vegetarisk, och kolhydraterna mot grönsaker och rotfrukter. Det har funkat bra hitills.

Middagen idag blev lax, med lök, sommarblandning (heter de så) och lite spenat (bara kokad). Här kommer en fin "estetisk" bild på den måltiden: (opservera att jag har nya tallrikar! )


RSS 2.0